Hvid gløgg uden alkohol

“Driving home for christmas…” Ugens madtip er igen i denne uge i julestemning og serverer opskriften på hvid gløgg uden alkohol, hvor børn og gæster, der skal køre bil hjem, også kan deltage i festlighederne.

En af julens mange traditioner er gløgg, æbleskriver og julekonfekt. Den traditionelle røde gløgg med alkohol, rosiner og mandelsplitter er altid en fornøjelse. men en hvid gløgg uden alkohol med æble og julekrydderier er en frisk og lidt anderledes juledrik.

Byd dine gæster på et dejligt varmt glas hvid gløgg med hyldeblomst, æblestykker og julekrydderier. Smagen er mildere og knap så kraftig som rød gløgg med rødvin, men smagen af jul er ikke til at tage fejl af, og så gør de friske æblestykker drikken dejlig frisk.

Her kan alle være med – både børn og voksne. Og dine kørende gæster kan sagtens drikke mere end et enkelt glas og så stadig komme sikkert hjem.

Tryk på billedet for at få opskriften på hvid gløgg med æblestykker.

Jeg håber, at du får en uge med masser af julemad og juleglæde.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?