Godt nyt: Færre indbrud juleaften

Dragør ligger helt i top hvad angår indbrud juleaften. Eller sagt mere præcist så ligger Dragør i bunden af listen med kommuner med flest indbrud juleaften. Nye tal fra Danmarks statistik viser at der i Dragør kun var 2 indbrud juleaften sidste år. I toppen ligger, ikke overraskende, Københavns kommune med 68 indbrud.

Juleaftensdag er den dag på året hvor der bliver begået flest indbrud i folks hjem viser de nye tal fra Danmarks Statistik.

I 2017 blev der begået 216 indbrud juleaftensdag den 24. december. Hvert eneste indbrud er et indbrud for meget. Ikke desto mindre er det over de sidste ti år faldet med 66% i antallet af indbrud i julen, skriver TV2 Lorry i en artikel i dag.

Både Dragør og Tårnby ligger i bunden af listen. Dragør har færre indbyggere end Tårnby så målt på indbyggertallet, ligger Tårnby en tand bedre på listen.

ANTALLET AF JULEINDBRUD I 2017 I DIN KOMMUNE:

København 68
Rudersdal 24
Helsingør 21
Gentofte 16
Gladsaxe 16
Lyngby-Taarbæk 16
Ballerup 15
Frederiksberg 13
Egedal 12
Roskilde 11
Fredensborg 9
Herlev 8
Gribskov 8
Høje-Taastrup 7
Furesø 7
Hørsholm 7
Hillerød 6
Frederikssund 5
Halsnæs 5
Lejre 5
Rødovre 4
Allerød 4
Ishøj 3
– Tårnby 3 –
Greve 3
Køge 3
Solrød 3
Brøndby 3
– Dragør 2 –
Glostrup 2
Stevns 2
Albertslund 1
Hvidovre 1
Vallensbæk 1

Kilde: Danmarks Statistik

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »