Ugens Bolig: Godt familiehus beliggende for enden af lukket vej

Ugens Bolig præsenters af Home Tårnby-Dragør: Når man er træt af storbyens stress og jag og så småt får brug for mere plads til at stifte familie på, så er det oplagt og populært at flytte til Dragør, hvor man her kan få en dejlig villa i gode, rolige omgivelser i den hyggelige og idylliske havneby.
Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Dejligt køkken-alrum og 2 badeværelser

Kronager 16, er en dejlig familievilla med fin og veldisponeret planløsning. Især det store, åbne køkken-alrum vil for de fleste familier nok være samlingspunktet. Køkkenet er fra Multiform, og er åbnet op mod en stor rummelig stue. Her er et skønt lysindfald fra de store skydedøre i glas, der bringer solskinnet ud til alle kroge i stuen og ikke mindst bidrager til et hyggeligt kig ud til haven. Til de kolde og mørke dage, kan man desuden tænde op i pejsen, som også er med til at skabe en hyggelig og skøn stemning i stuen.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Huset byder desuden på tre gode regulære soveværelser, og hvis man har brug for endnu et værelse, kan man evt. dele stuen op, og lave et sidste værelse her. Huset har to gode badeværelser, der ligger side om side. Rummene matcher hinanden i indretning med fliser på gulve og vægge. Det mindste badeværelse er indrettet med en bruseniche med glassten, mens det andet er indrettet med et lækkert hjørnebadekar, til når man skal forkæle sig selv lidt ekstra.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Sidst men ikke mindst, har huset en fin entré, og et godt bryggers med vaskefaciliteter og skabe til overtøjet.

Bilen kan bekvemt parkeres i carporten eller i den lange indkørsel foran huset. Baghaven er fint lukket af og ugeneret for omgivelserne. Her er masser af græsareal at boltre sig på, og en skøn stor terrasse, hvor tilværelsen kan nydes i fulde drag. Her er god plads til både grillaftener, en hyggelig krog, hvor man kan sidde med en god bog, og et par solstole når der skal slappes lidt af.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Huset på Kronager 16 er beliggende helt nede for enden af en stille villavej, hvor man ad de nærliggende stisystemer hurtigt kommer ud til det omkringliggende kvarter, hvor der er indkøbsmuligheder bare 150 meter fra hoveddøren, og den nærmeste folkeskole er 400 meter længere henne ad vejen.

Samtidig har man blot en kilometer ind til den gamle del af Dragør, hvor man kan nyde idyllen med de brostensbelagte gader med de ikoniske gule huse. I byen er der talrige spisesteder og små forretninger, og aktiviteter er der nok af. Den maritime stemning bliver man aldrig træt af, og hvis man interesserer sig for både, er man kommet til det helt rette sted.

Her vil man hurtigt finde sig godt til rette.

Sælgers fif:
“Huset er placeret for enden af en blind vej med direkte adgang til stisystemet, så man skal ikke begive sig ud på store veje med trafik for at komme rundt på gåtur i hele området. Det benyttede jeg mig specielt meget af, da vores datter kom til og jeg kunne gå ture med barnevognen. ”

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?