Pas på med julefedtet – det kan stoppe din kloak og blive en dyr affære

Julen er nær, og vi skal snart hygge os med and, gås og flæskesteg fra ovnen. Men pas på fedtet. Det kan skabe propper i afløb og kloak. Hæld det ikke i afløbet, skriver HOFOR, som står for vedligeholdelsen af kloakkerne i hovedstadsområdet, i en pressemeddelelse.

Foto: HOFOR

Fedtet vil nemlig, når det afkøles, størkne og sætte sig på den indvendige side af kloakrøret, hvor det som velcro tiltrækker andre ting. Det kan skabe propper i kloakken og stoppede afløb. Og i sidste ende kan det give ærgerlige ekstraregninger til spuling af din kloak.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »