Sidste juleweekend i 2018: se her hvad du kan lave

Så er det snart jul og sidste chance for at få købt juletræet, de sidste gaver, flæskestegen og ikke mindst opleve jul i gamle Dragør – byen som er et juleeventyr i sig selv. Se her hvad du kan lave:

Danmarks hyggeligste julemarked

Sidste weeked – lørdag og søndag 12-17 på Badstuevælen.

Hvert år i december måned, forvandler Dragør sig til et ægte juleeventyr for børn og voksne. Her kan man opleve Danmarks hyggeligste julemarked med masser af juleboder.

Jul i Dragør på Badstuevælen. En drømmeverden af julegodter for store og små.

Juleshopping i Dragør – få styr på gaverne

Sidste chance for at få købt de sidste gaver. Gå på juleshopping i Dragørs skønne forretninger og find gaven til den du elsker. Butikkerne på Kongevejen holder åbent alle dage.

Eller gaven til din eneste ene..

Julehygge på Kongelundgaard

Sidste chance – lørdag og søndag 10-16

Julen er noget helt særligt på Kongelundgaard. De smukke rammer er med til at gøre oplevelsen ekstra hyggelig. Stort udvalg af juletræer i alle størrelser og former.

Foto: Jan Byrnak / Kongelundgaard

Levende Låger i Dragør

Sidste chance for at opleve Dragørs helt unikke “Levende Låger”. En byvandring fra Badstuevælen kl. 17:00 hver dag i december. Mandag den 24. december foregår det formiddag fra Badstuevælen.

Hvad er Levende Låger?

I hele december måned kan du komme med på vores levende julekalender “Levende Låger” som starter kl. 17:00 under lygten på Julemarkedet “Jul i Dragør” ved Badstuevælen.

Herfra går vi igennem Dragørs hyggelige små gader, hen til dagens Levende Låge – hvor en familie i den gamle by har pyntet et vindue smukt op.

Familien bestemmer helt selv, hvordan de vil pynte vinduet, hvad de vil vise frem og hvad de vil fortælle om, når vi kommer og besøger dem.

Besøget hos den levende låge, afsluttes med en fællessang eller måske endda noget hyggeligt underholdning og sommetider bydes der på lidt mundgodt eller noget varmt at drikke.

Levende julefortælling

Lørdag kl. 11-12 Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18

Hvis du ikke allerede er i julestemning, så kommer du det her. Julestemningen breder sig hurtigt, når Pernille Stockfleth besøger Dragør Bibliotek for at underholde børn og voksne med sin levende julefortælling.

Tilmelding: Det er gratis, men du skal tilmelde dig ved at hente gratis billetter på flexbillet.dk.

Brætspil og varm kakao

Søndag kl.16-18 Biblioteket i Hollænderhallen, Halvejen 3

Vi hygger sammen i vinterkulden. Kom og spil brætspil og drik varm kakao.

Kom og spil, hvis du har lyst til at udfordre dig selv og andre til en lille hyggelig kamp på brættet.

Inspiration til nye spil: Vi samlet en masse gode brætspil, så du kan få inspiration til at spille nye spil. Du har mulighed for at prøve spillene af.

Du kan tage spil med: Måske har du et spil derhjemme, som du ikke får spillet nok. Tag det med, så er der sikkert nogle, der vil spille det med dig.

Alle er velkomne: Uanset om du kommer med venner, familie eller alene, er du meget velkommen. Du skal ikke melde dig til.

Mandag d. 24. december 2018, kl. 16:00
Dragør Kirke
Mandag d. 24. december 2018, kl. 14:30 & 16:00

En juletur i Dragør Bio

Rigtig god juleweekend i Dragør!

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?