Trafikuheld på Ternevænget (opdateret)

(Opdateret 27.12) En læser har korrigeret oplysningerne vedr. uheldet på Ternevænget den 22. december.

Det var en bil fra Dragør hjemmepleje som påkørte 2 parkerede biler på Ternevænget. Den første bil som blev påkørt holdt parkeret langs vejen og blev ved sammenstødet skubbet ca. 4 meter hvorved den ramte en anden parkeret bil. Det var kun føreren af bilen fra Dragør hjemmepleje som blev tilset af ambulancepersonale. Ingen andre personer var i nærheden af ulykkestedet.

Tak til Henrik Troest for de opdaterede og korrekte oplysninger.

Oprindeligt indlæg:

Indlægget er dermed misvisende og ikke i overenstemmelse med den beskrivelse som politi og forsikring har. I jeres indslag bliver den uforskyldte ejer af den den formentlige totalskadede parkerede bil, inddraget i påkørslen. Jeg opfordrer jer til at få fejlen rettet og dermed bevare e-avisens troværdighed.

To biler var her til aften indblandet i et mindre trafikuheld på Ternevænget i Dragør. Den ene bil endte på tværs af vejen ved sammenstødet. To personer måtte tilses af ambulancelæge efter uheldet.

Foto: Mathias Øgendal / presse-fotos.dk

Beredskab, Politi og ambulance var hurtigt fremme på ulykkesstedet. De to tilskadekomne kunne ved egen hjælp forlade deres køretøjer.

Foto: Mathias Øgendahl / presse-fotos.dk
Foto: Mathias Øgendal / presse-fotos.dk
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »