Føtex Food i Dragør tilbagekalder ferske andebryststege

Føtex Food i Dragør har netop udsendt en meddelelse på deres Facebook side hvor de tilbagekalder et antal ferske andebryststege på grund af eventuelle problemer forårsaget af temperaturudsving under transport.

Føtex Food meddeler at der i alt kun er fundet 2 andebryststege med problemer, men at kunder som har købt andebryststeg er velkommen til at bytte varen. Imidlertid meddeler Føtex Food at man senest skal give besked mandag den 24. december kl. 8 via Facebook opslaget. Har man ikke Facebook skal man istedet henvende sig i Føtex Food Dragør personligt kl. 11 mandag den 24. december. (opdateret kl. 22.00)

Udsendt søndag den 23. december 2018 kl. 20.30

Meddelelsen om tilbagekaldelse af de ferske andebryststege kom på de nationale medier tidligere i dag: Der er konstateret afvigende lugt i enkelte andebryststege. De er solgt i Netto, Bilka og Føtex, skrev TV2 tidligere i dag.

Har du en andebryststeg liggende i køleskabet til julemiddagen, så kan det være en god idé at tjekke den. Det er virksomheden Geia Food som søndag tilbagekalder to typer fersk andebryststeg, som er solgt i Bilka-, Netto- og Føtex-butikker over hele landet, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Der er tale om Fersk Frilands Oscar andebryststeg og Fersk Frilands andebryststeg. De vejer begge 1500 gram og er produceret 12., 13., 14. eller 15. december. Stregkoden på Fersk Frilands Oscar andebryststeg er 5701012125396 og stregkoden på den anden slags andebryststeg er 5706911008511, meddeler TV2 i dag.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?