6 apps, der holder nytårsforsættet i ave

2019 står får døren. Har du brug for hjælp til at holde nytårsforsættet? Så findes der heldigvis nogle gode apps, der kan hjælpe med at holde de klassiske nytårsforsætter i ave. Vi har lavet lidt research for dig for at finde de bedste af slagsen.

Af Camilla Lærke Lærkesen

Til kroppen

7 Minute Workout fra Simple Design Ltd.

Haves: ekstra julekilo på sidebenene. Ønskes: mere tid til motion. Er det ikke nytårsklassikeren? 7 minute workout er de seneste år blevet et populært træningskoncept, der holder muskler og kondition ved lige på bare 7 minutter om dagen. Så er der vist ingen undskyldning for ikke at træne. App’en guider dig gennem øvelserne, der kan laves hjemme i stuen.

Til vægttabet

Lifesum fra Lifesum

Der er 76 kalorier i en snebold fra Toms. Du forbrænder lige omkring din kropsvægt i kalorier per kilometer på en løbetur. Derfor er den hurtigste måde at smide julekiloene at justere madplanerne. Suppler for eksempel dine 7 minutters træning med Lifesum, hvor du kan indtaste kostplaner, føre maddagbog og tælle kalorier.

Til rygestoppet

Xhale fra Kræftens Bekæmpelse

Rygestoppet er endnu et af de helt store hit på nytårslisten hvert år. XHALE er udviklet af Kræftens Bekæmpelse og vandt i 2016 en pris for bedste app i kategorien ’Health and Wellbeing’ ved ’World Summit Award’. App’en er fyldt med øvelser, tællere, film og gode råd fra rygestoprådgivere.

Til nattesøvnen

Sleep Cycle fra Sleep Cycle AB

Har du svært ved at komme op om morgenen i denne mørke vintertid? Så er der potentiale for et nyt søvnmønster i det nye år. App’en Sleep Cycle følger og monitorere din søvnrytme og vækker dig, når du er i din lette søvn. På den måde bliver det lettere for dig at vågne om morgenen.

 Til kontoret

Focus Keeper fra HSM Studio

Focus Keeper hjælper dig med at holde styr på den såkaldte pomodoro-teknik. Pomodoro-teknikken er en tidsstyringsmetode, der i korte træk går ud på, at du arbejder i 25 minutter og så holder 5 minutters pause. Det skærper din koncentration og husker dig på pauserne. Herefter øger du din arbejdstid og pausetid, til du har afsluttet en runde. App’en holder styr på tiden for dig.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

100 år med gratis tandpleje

Børne- og ungdomstandplejen i København fylder 100 år og ifølge hovedstadens overtandlæge er der sket en kæmpe udvikling indenfor tandplejen siden 1923. Københavns kommune driver

Læs mere »