Årets mest læste: Nyt Street Food marked i Dragør er en realitet!

Årets mest læste historier på DragørNyheder.dk i 2018: Den 17. maj offentliggøres et nyt initiativ i Dragør. Det er et nytænkende Street Food koncept som Dragør tager imod med åbne arme. Historien blev en af de mest læste i årets løb. 

ÅRETS MEST LÆSTE 2018. Genudgivelse af årets mest læste historier.

Dragørs første Street Food marked ser dagens lys denne sommer. Mange har sikkert besøgt Papirøen med deres Street Food marked og nydt det uformelle “Urban” koncept med mad på gaden, lounge-musik og kølige forfriskninger. Dragør melder sig nu ind i den trendy Street Food tendens med et helt nyt Mad Marked på havnen den 23-24 juni.

Dragør, en af Danmarks hyggeligste havnebyer, kun 12 km fra Rådhuspladsen i København omdannes denne sommer til mad metropol når Street Food Denmark for første gang i byens historie afholder Dragør Mad Marked på den charmerende havneplads.

Sankt Hans aftens dag, lørdag den 23. juni skydes den første Street Food weekend i gang, på dagen hvor rigtig mange af kommunens beboere og besøgende, traditionen tro samles på havnen og holder hinanden stævne, til bål afbrænding og hygge. Og festen fortsætter om søndagen den 24. juni.

4 weekender sommeren over vil Dragør Mad Marked omdanne havnen til Mad-mekka og markedsplads.

Markedet får ca. 35 stande, hvoraf 7 er dedikeret til vores alsidige Street Food område, hvor man som besøgende kan smage et varieret udbud af Street Food fra øverste hylde, og nyde noget at drikke. De ca. 25 stande vil, ud over maden, blive håndplukket, med henblik på at give de besøgende en kvalitets oplevelse ud over det sædvanlige.

Der vil være musik og underholdning, yoga for de morgenfriske og et program, der gerne skulle gøre markedet værd at besøge for alle, både børn og voksne.

Lørdags markederne fokuserer primært på fødevare-relateret indhold. Søndag vil være åbent marked, med alt fra design, accessories, kunst, mode mv.

Lidt om Dragør:

Den historiske bydel, som igennem de seneste år har udviklet, sig til et af Københavns omegns helt store trækplastre er et yndet udflugtsmål. Den gamle bydel oplever i disse år en lind strøm af krydstogts turister og andre interesserede, der sommeren over vælger Dragør som et “Must See” på deres stop i København.

Dragør kommunes turistchef og repræsentanter for byens handelsstandsforening bakker op om det nye initiativ, så rammerne og markedsføringen er i orden, og forventningerne er, at “Dragør Mad Marked” ligger kimen til en af sommerens helt store lokale publikums-magneter.

Bookning af stand:
Ønsker du at deltage med stand på markedet, og har varer der kan være med til at højne oplevelsen for de besøgende, så kontakt Christian på 2118 8040 for yderligere information.

Du ansøge om deltagelse på hver af følgende datoer:

  • 23-24 juni
  • 21-22 juli
  • 18-19 samt 26 august
  • 08-09 september

Dragør Mad Marked, bliver et rigtigt marked, med underholdning, pagode telte med niche produkter, og højt til loftet.

Vær sammen med os til, fra starten at skabe rammerne for sommerens nye samlingspunkt på havnen i Dragør.

For yderligere information kontakt:

Christian Willesen
STREET FOOD DENMARK KARAVANEN IVS
Vestgrønningen 1 D
2790 Dragør
Mobil: (+45) 211 88 040
christian@streetfooddenmark.com

På kort tid har Street Food Denmark udviklet sig til landets største mobile madkaravane. Med en base på over 90 Food Trucks, tilbydes skræddersyede løsninger til fagmesser, forbrugermesser, musikfestivaller, events, havnefester mv. og med et nyt økologisk koncept på tegnebrættet, tager Street Food Denmark næste skridt ind i fremtidens on location bespisning.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?