Til de morgenfriske: Morgensang med Malene Kjærgård

Start ugen med en morgensang. Det er budskabet fra Dragør Bibliotekerne. Hver mandag morgen kl. 9 er der fælles morgensang på Biblioteket i Hollænderhallen. I morgen den 7. januar kan du synge ugen i gang sammen med den unge fremadstormende sanger Malene Kjærgård.

Malene Kjærgård Foto: Karolina Zapolska PR
Alle er velkomne
Det er gratis og du behøver ikke at melde dig til. Morgensang er et samarbejde mellem Dragør Bibliotekerne og Dragør Musik- og Kulturskole.
Hvor: Dragør Bibliotek, Hollænderhallen, Dragør
Hvornår: Hver mandag morgen kl. 9

Her kan du få en lille forsmag på Malene Kjærgård fra en YouTube video:

Biografi:

Malene Kjærgård – Født 19. April 1986

Foto: Karolina Zapolska PR

Malene Kjærgård er født i København, men voksede fra 3 års alderen op i Kolding. Malene’s barndom var fyldt med musik, teater og kunst på alle tænkelige måder.

I 2007 flyttede Malene til København, hvor hun siden har optrådt som sangerinde i mange forskellige sammenhænge. I november 2012 modtog Malene 2. pladsen i DPA’s konkurrence “Årets Unge Jazzkomponist” med sin komposition “Temporary Love Affair”. I april 2013 udkom Malene’s debutalbum “Happy Feet” hos Calibrated Music. Numre fra CD’en spilles på Danmarks Radios Jazzkanal P8, og i oktober 2013 var Malene den 3. mest spillede kunstner på kanalen med sangen “Undecided” fra debutlbummet. Malene er bl.a. uddannet sanger og sanglærer fra Complete Vocal Institute i København, hun har studeret acapella vocal improvisation i NY, Hawaii, Italien, Holland og Danmark, gået på MGK i Kolding, og når hun ikke står på scenen underviser hun i sang, improvisation, rytmik og musik.

Pressen skriver

  • “Bemærkelsesværdig lækker stemme…Meget moden komponist”  ***** Lydtapet
  • “Flot debut fra potentiel stjerne” **** Fyns Stifttidende
  • “Hun har absolut både stemme og autoritet” **** Berlingske Tidende
  • “Holder fast i lytterens opmærksomhed” **** Jazzstjerner
  • “Åbenlys sans for formidling” Gaffa

Lytterne skriver

“Jeg har haft fornøjelsen at booke Malene Kjærgaard Quintet til en aftenkoncert på Godset i Kolding, som forløb over al forventning. Malene er en personlig og teknisk dygtig sangerinde der formidler sine sange med en lethed og ubesværethed og ikke mindst en naturlighed der er sjælden. Hun var hele tiden i fin kontakt med et begejstret publikum. Mine varmeste anbefalinger.” Breide Nielsen, booker for Jazz6000 i Kolding

“Jeg har booket Malene Kjærgård til en frokostjazzkoncert på Værket. Koncerten var rigtig god, og Malene hittede blandt publikum både p.g.a. sin smukke stemme og sit fine nærvær.” Inger Kaad

“Malene er en af de bedste og mest troværdige sangere, jeg nogensinde har arbejdet med. Jeg græd, da jeg hørte hende.  Hun sang med inderlig menneskekendskab og vild, sandfærdighed frihed. Du vil elske at høre hendes musik.” David Brunetti (NYC)

“Malene er en fremragende musiker, der er velsignet med en smuk stemme! Hendes jazzarrangementer er bemærkelsesværdige og overbevisende- hold øje med denne spirende nye kunstner!” Bob Stoloff (USA)

“Malene er en dygtig, intelligent, kreativ sanger med smukke undervisningsfærdigheder og et liv foran sig med sine musikalske evner” Rhiannon (USA)

Kilde: www.malenekjaergaard.com

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »