Vind årets skiferie til Schweiz for 4 personer

Er du til bjergtinder og pulversne så har du nu muligheden for at vinde årets skiferie. Det er Copenhill som fejrer den snarlige åbning af Amager Bakke med en storslået konkurrence. Vind en skiferie for 4 personer til Schweiziske Lenzerheide med bolig, liftkort, skileje samt en lækker Audi at køre derned i ????

Billede/grafik: Copenhill

Der er masser af præmier på højkant. Hvis du ikke er den heldige vinder af en skiferie så er der 19 ekstra præmier du kan vinde. For at deltage i konkurrencen skal du signe up til Copenhill´s SKI365 community. Link til konkurrencen finder du længere nede.

Se her hvad du kan vinde:

1. PRÆMIE
EN SKIFERIE FOR 4 PERSONER TIL LENZERHEIDE I SCHWEIZ

Hvor i bor for foden af pisten og lige ved liften på det top lækre Revier hotel. Inden skiferien – som ligger i uge 10 – bydes der selvfølgelig også på skiløb på Amager Bakke, hvor I vil være nogle af de første til at teste bakken inden den officielle åbning. Transport t/r foregår i en sponsoreret Audi med tagboks, og ski + støvler sørger CopenHill’s skiudlejning for.

3 X 2. PRÆMIE

Afterski pakke bestående af CopenHill gavekort for 2 personer til 2 timers fredagsskiløb og efterfølgende 3 liters Tuborg Rå øltårn til CopenHill’s afterski.

6 X 3. PRÆMIE

CopenHill gavekort for 2 personer til 2 timers skiløb efterfulgt af en 1 flaske vin eller to øl.

10 X 4. PRÆMIE

Gavekort til 3 timers skiløb på CopenHill for en person.

Link til konkurrencen finder du her

LENZERHEIDE DANNER PERFEKTE FAMILIE SKIFERIE RAMMER

De Schweiziske alper indeholder en række destinationer som ikke er almenkendte for danskere. For flere år siden steg den Schweiziske Franc og samtidig med, at resten af verden blev ramt af finanskrise (det gjorde Schweiz til dels også), blev det økonomisk mindre attraktivt at tage til det centrale alpeland.

Nu er forholdene mere gunstige, og det bør kraftigt overvejes om ikke man skal opgradere sine vinterplaner til et besøg til Schweiz. CopenHill og SKI365 tog på tur til den destination, hvor hovedpræmien i CopenHills nytårskonkurrence går til: Lenzerheide.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?