Amager lægger værksted til Danmarks bedste mekanikerlærling

Dansk Metal og Dansk Automobilssportsunion (DASU) har netop kåret Årets Mekanikerlærling 2019. Hvert år kårer Dansk Metal Årets Mekanikerlærling. Han/hun skal både være fagligt dygtig og en god kollega, skriver Dansk Metal.

Diplomet blev overrakt af racerkører Nicolai Sylvest fra Jægerspris. Han er blandt Danmarks absolut største talenter på racerbanen og Jabbar Hassan vandt bl.a. en tur med ham – samt et senere besøg hos et hold professionelle løbs-mekanikere. Foto: Simon Fals/Dansk Metal (Kilde: TV2 Lorry)

Der var konfetti, klapsalver og kæmpestore smil, da Jabbar Hassan tirsdag modtog prisen som Årets Mekanikerlærling 2019 på sin arbejdsplads, Mercedes-Benz CPH på Amager.

Jabbar Hassan er Årets Mekanikerlærling 2019, fordi han er en hamrende dygtig mekaniker og en fantastisk kollega, der spreder smil og godt humør, skriver Dansk Metal på deres Facebook side.

https://www.facebook.com/danskmetal/videos/438216670049027/UzpfSTEyNTUxMDgxNzQ4MDE1MjoyMjM4MDExNzk5NTYzMzY2/

Amager var også indirekte i spil i 2018 da Årets Mekanikerlærling blev kåret. Sidste år var det Mads Ingemann Stenbæk som til dagligt arbejder for Bilhuset Elmer i deres afdeling på Bornholm. Bilhuset Elmer har afdelinger på Amager, Helsingør og Bornholm. Du kan se kåringen af sidste års vinder i videoen nedenfor.

https://www.facebook.com/Metal.Ungdom/videos/1776746612356556/

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »