BRODERS kåret som Årets Amagerbutik 2018

Gourmet købmandsbutikken BRODERS blev torsdag kåret som Årets Amagerbutik 2018. Forretningen ligger på Amagerbrogade 146 og med shop-in-shop afdeling i Dragør Frugt og Grønt på Kongevejen i Dragør. Bag kåringen af Årets Amagerbutik står Amager Bladet og Danske Bank. Udover æren og omtalen, følger der en kontant pengepræmie fra Danske Bank på 10.000 kroner.

Privatfoto

Det er ægteparret Jakob og Mette Broder Christiansen som står bag gourmet købmandsbutikken BRODERS som de åbnede i 2016. Sidste år åbnede de shop-in-shop afdelingen i Dragør som en del af Dragør Frugt og Grønt.

Hvad betyder det for jer at modtage prisen som Årets Amagerbutik?

”Vi er meget stolte og yders taknemlige over at modtage denne pris. Samtidig er vi ydmyg, da vi ved, at der findes mange skønne og lækre forretninger på Amager. Vi ved også at sådan en pris forpligter til fortsat at kunne levere høj kvalitet, service og oplevelser når man kommer i vores butikker. Det vil vi om muligt bestræbe os på at gøre endnu mere for. Det er en motivation og et kæmpe skulder klap til både vores personale og os, for det er ikke noget vi er kommet sovende til”, siger Mette Heerulff Christiansen.

Hvad er jeres planer for fremtiden?

”Vores vision har altid været at skabe glæde ved gode smagsoplevelser for alle og det er det fortsat. Derfor er service og kvalitet både for så vidt angår vores produkter og oplevelsen ved at komme i vores forretninger i højsædet. Vi øger derfor vores fysiske tilstedeværelse ved at åbne endnu flere BRODERS butikker i de kommende år. Vi kan allerede nu afsløre, at vi den 1. maj i år åbner en ny forretning ved Amager Strandpark. Vi glæder os meget til at møde de lokale ved Amager Strandpark og de mange besøgende som nyder godt af den pragtfulde strand og natur i området”, siger Jakob Broder Christiansen.

Hvordan går det med jeres shop-in-shop i Dragør?

”Vi har fået en meget positiv respons på vores (Dragør Frugt & Grønt og Broders) initiativ til at øge vareudbuddet med nye og spændende produkter i Dragør. Særligt vores Hasselnødde creme har Dragørborgerne taget til sig” fortæller Jakob Broder Christiansen og tilføjer; “i den kommende tid, vil ansatte fra Broders være at finde på udvalgte fredag og lørdage med smagsprøver på nogle af Broders forskellige produkter”.

Fik du læst: Shop-in-shop: Nyt i Dragør Frugt & Grønt

Læs mere om Gourmet Købmandsbutikken BRODERS her

Seneste artikler

 

Fik du læst?