Slagter Møller siger farvel og tak – forretningen lukket

Slagter Møller på Kongevejen (tidl. Den lille slagter) lukker forretningen efter svære overvejelser om fremtiden. Det kunne man i går læse på Slagter Møllers Facebookside.

Slagter Møller har lukket forretningen og siger tak for denne gang. Foto: DragørNyheder.dk. Grafik: Slagter Møller

Farvel og tak 

“Jeg har brugt min forlængede jule- og nytårsferie til at tænke mig godt om og prøve at se lidt ind i fremtiden.

Og jeg er desværre kommet til den konklusion, at der, på trods af mine mange trofaste kunder, ikke ser ud til at være et tilstrækkeligt stort marked for en forretning, som den jeg gerne vil drive”, skriver slagtermester Lars Møller om beslutningen.

Kvalitet i topklasse og høje priser årsag til manglende salg

Ifølge Lars Møller er hans holdning at fødevarer skal være i den absolutte topklasse. Det betyder højere priser og det har ifølge Lars Møller været den direkte årsag til at forretningen ikke kunne hænge sammen grundet for lille et salg.

der skal dog naturligvis være balance i tingene for at det giver mening. Og jeg vil ikke gå på kompromis med min holdning til kvalitet. lars møller/slagter møller

“Derfor er beslutningen nu, at Slagter Møller lukker og slukker forretningen. Det er jeg ked af. Men jeg er til gengæld utrolig glad for den store støtte og de gode oplevelser sammen med mine kunder, kollegaer og samarbejdspartnere”, skriver slagtermesteren i sin meddelelse om beslutningen. 

Fremtiden

“Lige nu skal jeg lige sunde mig lidt, og så skal der ske noget”, skriver Lars Møller til DragørNyheder.dk da vi spørger ham om fremtiden. “Jeg står fortsat på lejemålet, så jeg skal lige se tiden an. Jeg har fået flere henvendelser”, slutter Lars Møller.

Seneste artikler

 

Fik du læst?