Nytårskoncert med Københavns Kantatekor i Store Magleby Kirke

Københavns Kantatekor sparker koncertåret i gang med to traditionsrige og festlige nytårskoncerter i Store Magleby Kirke i weekenden. Er du til festligheder med champagnebobler, højt humør og forrygende musik, så skal du sikre dig en billet til en af de to store nytårskoncerter i weekenden.

Foto: fra Københavns Kantatekors Facebookside

Med vanligt, feststemt humør og ikke mindst ditto tøj vil Kantatekoret med deres to velsyngende og helt forrygende solister, sopranen Trine Bastrup Møller og tenoren Adam Frandsen samt de dygtige pianister Jørgen Ellegård Frederiksen og Erik Kolind, sørge for underholdningen som blandt andet byder på italienske operatoner, herlig wienerstemning og “Kantatekor Special”, værker som er arrangeret specifikt til koret.

Sopran Trine Bastrup Møller Foto: Patricio Soto og Tenor Adam Frandsen Foto: Darren Trentacosta 

Torben H.S. Svendsen svinger dirigentstokken og giver den gas som veloplagt konferencier. Og traditionen tro afsluttes koncerterne altid med et glas bobler til alle!

Koncerterne er: 

  • Lørdag den 19. januar kl. 16.00 i Store Magleby Kirke, Dragør
  • Søndag 20. januar kl. 16.00 i Store Magleby Kirke, Dragør

Billetter kan købes hos billetlugen.dk eller hos Dragør Lyd og Billede på Kongevejen. 

Seneste artikler

 

Fik du læst?