Ghita Nørby kommer til Dragør

Den folkekære skuespiller Ghita Nørby som er filmaktuel i den meget anmelderroste og prisbelønnede danske film “Før frosten” besøger Dragør på søndag. Ghita Nørby som er æresmedlem i Dragør Bio, har sagt ja til en invitation fra den gamle biograf i Dragør hvor hun før forestillingen på søndag vil fortælle om filmen.

Det er ikke første gang Ghita Nørby gæster Dragør Bio. I 2015 var hun på besøg sammen med skuespilleren Viggo Mortensen i anledning af premieren på filmen “Jauja”.

“Ghita tager måske en gæst med”, skriver Dragør Bio på deres Facebook side men mere om den hemmelighed kan vi ikke løfte sløret for endnu.

Arrangementet begynder søndag kl. 17.00 hvor Ghita Nørby fortæller om filmen. Kl. 17.30 starter de filmmaskinen og trykker på play til “Før frosten”.

I anledning af besøget ruller Dragør Biografforening den røde løber ud og byder på et glas inden forestillingen. Dørene åbnes kl. 16.30 og billetterne sælger efter først-til- mølle princippet. Nedenfor kan du se traileren til filmen.

Du kan købe eller reservere din billet på Dragør Bio´s hjemmeside www.dragoerbio.dk.

Om filmen “Før frosten”

Det danske drama ‘Før frosten’ udspiller sig i midten af 1800-tallet og følger bonden Jens, der står over for et svært valg.

Da høsten slår fejl, må Jens finde en løsning. Familien står nemlig til at sulte i den barske vinter, og hans eneste chance for at sikre sin egen, datteren Signe og hans søsters to sønners overlevelse er ved at indgå en aftale med storbonden på den nærliggende gård.

Jens’ udspekulerede plan får dog store konsekvenser, og det bliver starten på hans egen moralske deroute.

Filmen har fået stor udenlandsk opmærksomhed, og efter dens verdenspremiere på Toronto Filmfestival, har Jesper Christensens bl.a. vundet priser både ved Chicago International Filmfestival og Tokyo Filmfestival for sin hovedrolle, der er blevet kaldt skuespillerens måske bedste rolle nogensinde.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?