Erhvervslivet til nytårskur

Der var godt fyldt i Pakhuset, da cirka 40 virksomhedsejere fra Dragør den 23. januar 2019 trodsede kulde og landsholdets håndboldkamp og mødtes for at hilse på hinanden og ønske godt nytår.

Foto: DragørNyheder.dk

Snakken gik livligt, og der var stor enighed om, at 2019 bliver endnu et spændende år. Ikke mindst fordi der er kommet nyt nationalt system for erhvervsfremme, og fordi de første spadesti på havnen forventes taget i år.

Foto: DragørNyheder.dk

Borgmesteren glædede sig i sin tale over, at Dragør har opnået sin første førsteplads i en erhvervsklimaundersøgelse; Dragør er den kommune i Danmark, hvor virksomheder helst vil placere sig. ”Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan tilbyde grunde og lokaler – men til gengæld har vi gode muligheder for de mange små iværksættere”, sagde Eik Dahl Bidstrup. Du kan se og høre borgmesterens tale her:

Formand for Dragør Erhverv Rasmus Gundelund Nielsen kvitterede med et håb om styrket samarbejde om erhvervspolitikken i Dragør og så frem til nyt liv på havnen.

Nytårskuren er efterhånden blevet en fast tradition, og er en hyggelig og uformel lejlighed til at mødes på tværs af erhverv og se tilbage på året, der er gået og frem mod året, der vil komme.

Kilde: Dragør Kommune (www.dragoer.dk)

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?