Ghita Nørby overraskede med instruktør Michael Noer i Dragør Bio

Søndag eftermiddag var den røde løber rullet ud foran Dragør Bio. Æresmedlem i Dragør Biografforening Ghita Nørby kom nemlig på besøg og i den anledning var der både rød løber og et glas champagne til alle gæster. Ghita Nørby var inviteret forbi for at tale om aftenens film “Før frosten” som hun medvirker i. Og som tidligere lovet var der en ekstra overraskelse til biografgæsterne i Dragør Bio – Ghita Nørby fik følgeskab af ingen mindre end filmens instruktør Michael Noer.

Ghita Nørby med filminstruktør Michael Noer på besøg i Dragør Bio i forbindelse med søndagens film “Før frosten”. Foto: DragørNyheder.dk

På trods af håndbold VM finale og en regnfuld gråvejrsdag var der godt fyldt op i Dragør Bio til aftenens særforestilling med indlæg af Ghita Nørby og Michael Noer.

Den røde løber var rullet ud til de mange biografgæster – ikke mindst æresgæsterne Ghita Nørby og instruktør Michael Noer. Foto: DragørNyheder.dk

DragørNyheders journalist Pia Melander Guilbert fik forud for forestillingen i Dragør Bio en snak med både Ghita Nørby og filminstruktør Michael Noer og bringer i den forbindelse snart en artikel som du kan glæde dig til at læse.

Ghita Nørby i samtale med DragørNyheders journalist Pia Melander Guilbert i Dragør Bio´s café. Ghita Nørby havde også taget sin søde hund med i biografen. Foto: DragørNyheder.dk

Husk at se den anmelderroste og prisvindende film i Dragør Bio.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?