Dragør Rotary støtter unges udvekslingsprogram med koncert på Badehotellet

Dragør Rotary inviterer til hyggelig koncert på Dragør Badehotel torsdag 31. Januar kl. 20.00 med det hyggelige danske band Christensen & Kanne som leverer dansk Folkmusik med godt humør.

Ved at deltage i arrangementet støtter du Dragør Rotarys udvekslingsprogram som er målrettet unge mennesker mellem 15 og 18 år som får chancen for at opleve verden, studere, møde nye kulturer og knytte venskaber via Rotary`s 1 årige udvekslingsprogram. Er du ung og har du mod på et 1-årigt ophold i udlandet kan du kontakte Rotary og høre mere om mulighederne og programmet.

Prisen for arrangementet er 125 kroner. Billetter kan købes hos rsoptik, Kongevejen 4, Dragør eller via MobilPay 21478809.

Badehotellet serverer i forbindelse med arrangementet platte/tapas og et glas vin for 130 kroner. Nedenfor kan du få en lille forsmag på musikken:

Dragør Rotary kan tilbyde dig

  • Gode venner og et stort og inspirerende netværk.
  • Personlig udvikling og inspiration.
  • Indsigt og viden på rigtig mange forskellige områder.
  • Et udgangspunkt for at gøre en forskel lokalt og i den store verden.

Dragør Rotary er et aktivt forskelligskab, der byder på interessante møder, spændende klubarrangementer og engagerede borgere, som i tæt fællesskab er sammen om at skabe den gode stemning i klubben.

Du kan blive en del af vores internationale netværk med 1,2 mio. medlemmer i 34.000 klubber i 170 lande. I Danmark har Rotary omkring 12.000 medlemmer. På Amager er der 7 Rotary klubber med samlet ca. 200 medlemmer. Og de kan alle sammen blive en del af dit Rotary netværk.

Du kan læse mere om Dragør Rotary her

Kilde: Dragør Rotary

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?