Amanda Natalie Fellov: ”Jeg har udnyttet Dragørs kulturtilbud på fuld hammer”

Amanda Natalie Fellov har udnyttet Dragørs foreningsliv, kulturtilbud og ungdomsskole på fuld hammer i sine egne ungdomsår. Siden har hun undervist vores unge i alt fra madlavning til overlevelse, og selvom hun i dag arbejder som eventkoordinator og bor på Frederiksberg, kommer hun stadig somme tider forbi og underviser på ungdomsskolen.

Hvor er det nu, vi har set dig før?

Jeg er født og opvokset i Dragør og har indtil for 6 år siden boet i byen. Du har måske set mig i Dragør Ungdomsskoles program, hvor jeg i mange år har undervist i alt fra madlavning til overlevelsesture og arrangeret movie night i Dragør Bio. Måske du husker mig fra mit fritidsjob i LOOP, hvor jeg modtog træningsglade Dragør-borgere i weekenderne. Jeg har hele min barndom og mine teenageår brugt Dragørs foreningsliv, kulturtilbud og ungdomsskole på fuld hammer.

Hvad består din hverdag af?

Til hverdag arbejder jeg som eventkoordinator i en med-tech-virksomhed, som sælger kontaktlinser. Min dagligdag består af at koordinere, arrangere og afholde events, konferencer og messer i hele Norden for optikere. Derudover er jeg fortsat at finde en sjælden gang imellem som underviser i Dragør Ungdomsskole.

Hvad er den største nyhed i dit liv lige nu?

Downsizing. Jeg så for nylig en dokumentar på Netflix, som hed ”The Minimalist”, som handler om at leve et simpelt liv med få ting. Alle steder dukker artikler omkring downsizing og minimalistisk livsstil op for mig i øjeblikket. Så den største nyhed lige nu er den der ”woow følelse”, jeg får af at organisere, give ting væk til genbrug og generelt skille mig af med nogle af alle de materialistiske ting, som sniger sig ind i skabe og skuffer.

Hvad er din yndlingsbegivenhed i Dragør?

Sankt Hans på Dragør Havn er klart min favorit. Summen af muntre stemmer, børn som løber rundt og leger, den lune sommerluft og glæde ved at støde ind i gamle klassekammerater, folkeskolelærere og andre dejlige mennesker fra Dragør.

Hvad er dit bedste Dragør-tip?

Mit tip er at du skal hoppe op på jernhesten næste gang solen skinner, og temperaturen er over 16 grader. Sæt kurs mod Nam Nam is butik, som ligger på vejen til Dragør Fortet. Her skal du snuppe en pose ”ulykkelige vafler”, som er de vafler, der ikke blev perfekte, men flade, skæve og finurlige. Et af de bedste minder og tips, jeg kan give, er at spise ulykkelige vafler med flødeskum og hjemmelavet hindbærsyltetøj.

Navn: Amanda Natalie Fellov

Alder: 26 år

Beskæftigelse: Nordisk Eventkoordinator

Kæreste: Tobias

Hvad er din tilknytning til Dragør: Jeg er født og opvokset i Dragør, og derudover har jeg arbejdet for Dragør Ungdomsskole i mange år.

Vokset op på: Kirkevej i Netto-området

Bor nu på: Frederiksberg

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?