Thaisuppe med rød karrypasta og laks

Så et det igen blevet spisetid her på Ugens Madtip, og denne gang får du opskriften på en asiatisk inspireret suppe, der både kan serveres som forret eller som et selvstændigt aftenmåltid.

Af Mette Forman, Madblogger – Det handler mest om mad

Nem på travle hverdage

Suppen er både nem at lave og kan tilberedes på ca. en halv time. Den egner sig derfor perfekt som middagsret på en af ugens travle hverdage.

Gæster og fester

Thaisuppe med rød karry og laks er også særdeles egnet som start på en god gæstemiddag, fordi den smager fantastisk, er nem at lave, og så er god laks også en forholdvis eksklusiv spise.

Måske også for børn?

Er du eller børnene ikke specielt glade for fisk, kan den her version måske ændre på opfattelsen. Min erfaring er, at børn er glade for at spise fisk på den her måde.

Thaisuppe med laks

Suppen indeholder gode grøntsager og har masser af smag, og laks i selvskab med rød karry og kokosmælk er bestemt værd at gå efter, da den får en rund og mild smag. Suppen kan serveres med nudler.

Klik her eller på billedet for at få link til opskriften.

Nemme indkøb

Ingredienserne til thaisuppe med rød karrypasta og laks finder du i langt de fleste dagligvarebutikker, men helt sikkert er de at finde på hylderne i større velassorterede supermarkeder og asiatiske supermarkeder.

Rigtig god fornøjelse med ugens madtip!

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

Seneste artikler

 

Fik du læst?