Udnyt sæsonen for stenbiderrogn til fulde og server fyldte æg med frisk stenbiderrogn til frokost eller som en del af en tapas.
Æggeblommerne er rørt med wasabi, som smager lidt som peberrod. De små hapsere er meget nemme at lave og vil helt sikkert imponere hele vejen rundt om bordet.
Af Mette Forman, Madblogger – Det handler mest om mad
Sæson for stenbiderrogn
Det er sæson for stenbiderrogn i januar, februar, marts og april og de små farverige fiskeæg er ren nydelse og en meget delikat spise – Danmarks svar på kaviar.
Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.
Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her
Rigtig god fornøjelse med ugens madtip!
Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk
Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad