Fyldte æg med stenbiderrogn

Udnyt sæsonen for stenbiderrogn til fulde og server fyldte æg med frisk stenbiderrogn til frokost eller som en del af en tapas.

Æggeblommerne er rørt med wasabi, som smager lidt som peberrod. De små hapsere er meget nemme at lave og vil helt sikkert imponere hele vejen rundt om bordet.

Af Mette Forman, Madblogger – Det handler mest om mad

Sæson for stenbiderrogn

Det er sæson for stenbiderrogn i januar, februar, marts og april og de små farverige fiskeæg er ren nydelse og en meget delikat spise – Danmarks svar på kaviar.

Opskriften på fyldte æg med stenbiderrogn får du ved at trykke her eller på billedet.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til dejlige opskrifter. Du kan også følge min madblog på Instagram.

Vil du læse flere madtip fra Mette Forman kan du klikke her

Rigtig god fornøjelse med ugens madtip!

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?