Pengeregn over Cykling uden alder

Med en fornem donation på 25.000 kr. fra Trygfonden kan personalet og de frivillige piloter sikre endnu mere vind i håret til de ældre passagerer i Dragør.

De meget aktive, frivillige piloter i Cykling uden alder har siden sommeren 2018 haft et særligt ønske: At få en cykel nummer 4, så de kunne køre endnu flere fælles ture og sikre, at endnu flere af de ældre i Dragør fik vind i håret på cykelturene rundt i Dragør. I denne uge blev ønsket opfyldt, da Trygfonden kunne overrække en fornem donation på 25.000 kr.

Privatfoto

Det var repræsentantskabsmedlem fra Trygfonden Peter Lindholm Sørensen, der overrakte den flotte check, som bragte stor glæde hos både personale, piloter og passagerer. I sin tale fremhævede Peter Lindholm Sørensen, at Cykling uden alder i Dragør på bedste vis understøttede især to af fondens tre formål – at øge trivslen og sundheden – ved ikke blot at køre en enkelt tur i ny og næ, men ved at skabe et sammenhold og køre mange fællesture med kaffe på havnen og ved at deltage i Dragørs mange traditioner, så de ældre får mulighed for at være med til fastelavn, havnefesten, julemarkedet mm.

En indsats, som en glad leder af Enggården, Ole Andersen, også fremhævede i sin tale.

“Vi er så glade for den store indsats de frivillige piloter gør. Der er cykelture nærmest hver dag, og det er til stor glæde for vores ældre medborgere, at vi har piloter, der giver dette ekstra i hverdagen for de ældre. Vi har et fortræffeligt samarbejde, som ikke mindst skal tilskrives den enorme indsats, som kaptajn Theis lægger for dagen”.

Foto: DragørNyheder.dk

Også piloterne fra Cykling uden alder var glade, og de har nu fået blod på tanden til endnu flere eventyr.

“Nu har vi pengene til cykel nr. 4, hvilket var første mål. Det næste er, at vi via en lokal indsamling – en crowdfunding – kan samle penge sammen til nogle ekstraordinære aktiviteter. Vi vil bl.a. gerne have alle cykler med til Royal Run med Kronprins Frederik 2. pinsedag i København, hvor vi har fået lov til at deltage med cykler i handicap-klassen og vi vil også gerne deltage på langturen Øresund Rundt i midten af juni, som starter i Dragør og via Helsingør-Helsingborg slutter i Limhamn tre dage efter. Så den indsamling sætter vi nu i gang, og håber på, at Dragør støtter op – sådan som byens erhvervsdrivende allerede gør med kaffe, kage, fiskedeller og is, når vi er på tur”, fortalte medkaptajn Søren Houen Schmidt.

En glad Søren Houen Schmidt på vej ud på dagens tur efter den glædelige donation fra Trygfonden. Foto: DragørNyheder.dk

Og inden piloterne og passagerne cyklede afsted på dagens tur, var der også en hilsen til personalet på Enggården.

“Det kan godt være, at det er passagererne og vores meget aktive piloter, man ser på cyklen. Men vi skal ikke glemme det sidste ”p” – personalet. De gør en stor indsats med at få koordineret ture og få de ældre gjort klar til turene. Uden det gode samarbejde med tovholder Tina og resten af personalet, havde vi slet ikke kunnet køre så mange ture”, afsluttede Søren Houen Schmidt.

Seneste artikler

 

Fik du læst?