Karina Møller stopper som Skole- og Kulturchef i Dragør

Skole- og Kulturchef Karina Møller stiller sig op i rækken af chefer der forlader Dragør Kommune. Karina Møller tiltræder en ny stilling i Århus Kommune som chef for netværket på fritidsområdet og for distrikt Nord, skriver DKNYT i en pressemeddelelse.

Karina Møller indsat øverst t.h.

I en kommentar til DragørNyheder.dk fra Borgmester Eik Dahl Bidstrup ønsker han Karina Møller tillykke og alt godt med den nye spændende stilling i Århus og takker for samarbejdet igennem de senere år.

Karina Møller er den seneste chef der forlader Rådhuset i Dragør. Tidligere på måneden meddelte Erhvervs og Turistchef Claus Rex også sin afgang og før ham var det Kommunaldirektør Kenneth Kristensen som meddelte sin afgang med udgangen af 2019.

DragørNyheder.dk følger op når der er mere information vedr. Karina Møllers afgang.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?