Voldsomme dage på Amager: knivstikkeri, skudepisode og dødsbrand

Det har været nogle travle dage for Københavns Politi på Amager. Torsdag aften var der en skudepisode og sent fredag aften var det en ung mand som blev stukket ned på hjørnet af Amagerbrogade og Frankrigsgade.

Politiet leder efter spor i forbindelse med knivstikkeriet fredag aften. Foto: presse-fotos.dk

Til TV2 Lorry fortæller vagtchef i Københavns Politi Henrik Svejstrup at manden er uden for livsfare og hjemme igen. Hvad der er gået forud for knivstikkeriet ved Politiet endnu ikke. Politiet leder fortsat efter gerningsmanden

Skudepisode på Amagerbrogade

Torsdag aften ved 19 tiden modtager Københavns Politi anmeldelse om en skudepisode hvor der er affyret flere skud i krydset Amagerbrogade og Amager Boulevard. Politiet var massivt tilstede.

Politiet var massivt tilstede torsdag aften i forbindelse med skudepisoden. Foto: presse-fotos.dk

Fredag viste Politiets undersøgelser at det var løst krudt der blev affyret. Det betyder at der ikke er projektil som har kunnet gøre skade. Det giver derfor sig selv, at der ikke var nogen, der blev ramt, oplyser Politiet til TV2 Lorry.

Dødsbrand på Milanovej

Natten til torsdag modtager Københavns Politi anmeldelse om kraftig røgudvikling i en opgang på Milanovej. Politiet finder en livløs person i lejligheden som omgående bliver bragt til hospitalet. Den røgforgiftede person, som endnu ikke er identificeret ifølge politiet, afgår senere torsdag ved døden. Der er endnu ikke oplysninger om brandårsagen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?