Tamari-marinerede kyllingelår

Sådan laver du nem og smagfuld kylling med sprødt skind med ganske få ingredienser.

Af Mette Forman, Madblogger

I denne uge får du opskriften på en spændende smagsoplevelse med kylling. Når kyllingelår marineres i en marinade med tamari bliver resultatet de dejligste små “køller”, der både er saftige, møre og sprøde – måske en kommende familiefavorit?

Tamari er et krydderi, der anvendes i østen som erstatning for salt. Tamari minder om soya, men indeholder ikke hvedemel (gluten) og er knap så salt. Tamari tilfører maden den eftertragtede umamismag.

De små “drumsticks” passer til en hver lejlighed. Det er nem og billig hverdagsmad. Prøv f.eks. at servere de marinerede kyllingelår til aftensmad sammen med en god salat. Kyllingelårene egner sig også perfekt som en del af en buffet, hvor der skal være mad til mange. Resterne kan udgøre frokosten dagen efter i madpakken.

Tryk her eller på billedet og få opskriften på tamari-marinerede kyllingelår.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?