Alt for mange indbrud får nu Politiet på gaden til en kaffesnak

I samarbejde med Amager Nærpoliti inviterer Dragør Kommune borgerne til at slå vejen forbi og få en kaffesnak om problemerne med indbrud og kriminalitet eller andet som optager dig i lokalmiljøet.

Blandt de mange sager er tyveri af rat, airbags og navigationsanlæg fra biler. Det er ofte VW og BMW mærkerne tyvene går efter. Foto fra facebookgruppen DragørNyheder.

Den seneste tid har der været store problemer med indbrud hos private borgere og i parkerede biler i Dragør. Det har man kunnet læse om i adskillige opslag på Facebook. På baggrund af de mange sager har borgmester Eik Dahl Bidstrup taget initiativ til en tættere dialog med Politiet og det munder nu ud i en kaffe-kage dialog med fokus indsatsen mod indbrud.

Politiet opstiller pavillioner hvor borgerne kan henvende sig og få en snak. Ved samme lejlighed kan man også hilse på politidirektør Anne Tønnes og borgmester Eik Dahl Bidstrup, der begge lægger vejen forbi.

Tid og sted

Lørdag den 23. marts 2019:

  • Klokken 10-11.30 ved Dragør midtby (foran Irma)
  • Klokken 12-13.30 i Søvang (ved hjørnet af Tværvej og Kastanievej)

I løbet af dagen vil politiet have et særligt fokus på at fortælle om indsatsen mod indbrud i Dragør og komme med gode råd samt oplyse om præventive tiltag i området.

‘Tryghedsvandring’

Der vil også være ’tryghedsvandring’, hvor borgere, nærpoliti og vi taler om, hvordan vi kan gøre lokalområdet endnu mere trygt at bo og færdes i.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?