Dragør Kommune henter ny direktør i egne rækker

Fra den 1. maj 2019 har Dragør Kommune ansat en ny direktør med ansvar for dagtilbud, skole, kultur, social og beskæftigelsesområdet. Det bliver den 60-årige Asger Villemoes Nielsen som skal løfte opgaverne efter Jesper Tangbæk og Karina Møller som inden for de sidste måneder har sagt farvel til Dragør. Den nye direktør er valgt af et enigt ansættelsesudvalg blandt et stærkt felt af 34 kvalificerede ansøgere, skriver Dragør Kommune i en pressemeddelelse.

Asger Villemoes Nielsen bliver hentet fra egne rækker idet han kommer fra en stilling som leder af St. Magleby Skole og Nordstrandskolen i Dragør Kommune. Tidligere har Asger Villemoes Nielsen blandt andet været direktør og digitaliseringschef i Albertslund Kommune, institutleder på professionshøjskolen Metropol og kontorchef i Region Hovedstaden, oplyser kommunen i deres pressemeddelelse:

”Asger har en lang og usædvanligt bred ledelseserfaring. Han har desuden allerede vist, at han kan skabe resultater i Dragør Kommune og nyder samtidig stor opbakning fra både medarbejdere og kommunalbestyrelsen. Jeg glæder mig til at byde Asger velkommen i rollen som direktør, og at vi kan få gavn af hans kompetencer på flere sektorområder,” udtaler borgmester Eik Dahl Bidstrup.

Asger Villemoes Nielsen ser også frem til den nye rolle som direktør i kommunen:

”Jeg har lært Dragør at kende som en kommune, hvor energi, drivkraft og vilje går hånd i hånd med utrolige omgivelser og meget dygtige, dedikerede medarbejdere. Det kommunale fællesskab er afgørende for en bæredygtig velfærd, og her er Dragør et helt unikt sted at arbejde og have et medansvar for. Det glæder jeg mig til at være med til at udfolde sammen med borgere, politikere og medarbejdere.”

Asger Villemoes Nielsen er 60 år, samboende og har fem børn, heraf tre voksne børn. Familien bor i Herlev.

 

Hvad sker der på skolerne?

På St. Magleby Skole konstitueres indtil efter sommerferien viceskoleleder Steen Nielsen og mellemtrinsleder Jens Charpentier i fællesskab, og stillingen som skoleleder slås op efter sommerferien 2019.

På Nordstrandskolen fortsætter processen som aftalt i og med, at stillingen som skoleleder slås op til besættelse 1. august 2019. Asger Villemoes Nielsen fungerer stadig som skoleleder indtil sommerferien.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?