6 stjerner til ny Trine Dyrholm-film: Se den i Dragør Bio

Provokerende, berusende og helt fantastisk! “Dronningen” er en film uden manual, der giver publikum plads til selv at tolke på handlingen, er bare nogle af de mange anmelderroser den nye film “Dronningen” med Trine Dyrholm får med på vejen.

Foto: Nordisk Film

Køb din billet og en stor pose popcorn og læn dig tilbage i Dragør Bios bløde sæder mens du selv kan fortolke Dronningen som er en film der giver dig plads til at føle, hvad du skal føle, hvornår du skal føle det, hvem du skal holde med, hvem du skal blive frastødt af, og hvilken morale du skal slæbe videre med dig i livet.

Vi vil ikke gøre andet end at sige til dig at filmen med de 6 stjerner ligner en “must see” og resten sker i Dragør Bio allerede fra i dag torsdag 28. marts kl. 20 hvor filmen har premiere.

Se traileren her:

Og køb din billet via linket her

Rigtig god fornøjelse!

Seneste artikler

 

Fik du læst?