6 stjerner til ny Trine Dyrholm-film: Se den i Dragør Bio

Provokerende, berusende og helt fantastisk! “Dronningen” er en film uden manual, der giver publikum plads til selv at tolke på handlingen, er bare nogle af de mange anmelderroser den nye film “Dronningen” med Trine Dyrholm får med på vejen.

Foto: Nordisk Film

Køb din billet og en stor pose popcorn og læn dig tilbage i Dragør Bios bløde sæder mens du selv kan fortolke Dronningen som er en film der giver dig plads til at føle, hvad du skal føle, hvornår du skal føle det, hvem du skal holde med, hvem du skal blive frastødt af, og hvilken morale du skal slæbe videre med dig i livet.

Vi vil ikke gøre andet end at sige til dig at filmen med de 6 stjerner ligner en “must see” og resten sker i Dragør Bio allerede fra i dag torsdag 28. marts kl. 20 hvor filmen har premiere.

Se traileren her:

Og køb din billet via linket her

Rigtig god fornøjelse!

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?