Kyllingefrikadeller med forårsløg

Der er forår i luften, og derfor sætter vi spot på forårsløgene, som “spicer” dellerne op i denne uge. Læs med her i Ugens madtip, hvor den står på hurtig og velsmagende mad til hverdag.

Denne gang får du opskriften på kyllingefrikadeller med masser af smag. Hakket kylling har i sig selv ikke meget smag, men forårsløg, frisk chili og andre krydderier giver kødet dejlig meget smag – resultatet vil både børn og voksne elske.

Tryk her eller på billedet for at få opskriften på smagfulde kyllingefrikadeller med forårsløg

Billig hverdagsmad

Kyllingefrikadeller med forårsløg er god og billig aftensmad på hverdage og kan eventuelt serveres med en lækker salat, der tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Om ikke så længe er der nye kartofler, og der vil det være oplagt at servere en god kold kartoffelsalat til frikadellerne.

Tryk her eller på billedet for at få opskriften på en lækker kold kartoffelsalat som du kan servere til kyllingefrikadellerne.

Pift madpakken op

Hvis portionen er stor nok, og der er rester tilbage, er kyllingefrikadellerne helt perfekte i madpakken eventuelt sammen med gnavegrønt.

Hittet på buffetten

Frikadeller er også geniale som en del af en buffet, hvor der skal være mad til mange. De kan steges i god tid i forvejen og fryses ned, så de nemt kan varmes i ovnen på dagen.

Frokostret – nu og til påske

Kyllingefrikadellerne kan også udgøre en del af en god frokost – f.eks. her til påske.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

Seneste artikler

 

Fik du læst?