Ægte girlpower til Dragørs iværksætter-Oscar uddeling

Dragørs bedste iværksætter blev kåret til finalen torsdag den 11. april på Dragør Skole. Der var vaskeægte girlpower på podiet da de seks dygtige og engagerede lokale iværksættere kæmpede for at vinde den eftertragtede titel. Fem af de seks nominerede var i år kvinder så på den front kan Dragørs erhvervs- og iværksættermiljø holde fanen højt.  Vinderen fik udover titlen og æren en kontant præmie på 10.000 kroner og en sparrings-session til en værdi af mange tusinde kroner.

De seks nominerede finalister venter spændt på dommerpanelets afgørelse. Foto: DragørNyheder.dk

Dommerne og publikum blev præsenteret for seks spændende projekter igennem gennemtænkte præsentationer fra de seks nominerede, skriver den lokale erhvervsforening Dragør Erhverv i deres pressemeddelelse;

Efter nøje overvejelser fra dommer panelet, gik Anne Kirstine Ellegaard med sejren som vinderen af Iværksætterprisen 2019. Anne Kirstine Ellegaard vandt på baggrund af hendes spændende læringskoncept for børn til 5-7 år i dagtilbud og 0. klasse. Konceptet, som hedder Hepper Planet, går ud på at skabe en større forståelse og nysgerrighed for hinandens forskelligheder. Dette sker igennem et univers med mange figurer, som igennem konflikter og samtaler lærer af hinandens forskelligheder. Alt i alt er budskabet for Hepper Planet: Lad os lege og lære.

Årets vinder Anne Kirstine Ellegaard med sin virksomhed Hepper Planet. Foto: DragørNyheder.dk

Skoleiværksætterpris for sjetteklasserne
Som noget helt nyt blev der også uddelt en skoleiværksætterpris, hvor sjetteklasserne dystede om en præmie på 2500 kr. til klassekassen.

Repræsentanter for de tre 6. klasser på Store Magleby Skole venter spændt på afgørelsen. Foto: DragørNyheder.dk

Her var det, efter mange spændende præsentationer, David og Marius fra 6.A på Store Magleby skole der gik med sejren. Drengene havde fremstillet et produkt, kaldet Radiator Box; en boks, der kan sættes ovenpå radiationen, så man kan tørre dobbelt så mange huer, vanter og jakker efter de snefyldte frikvarterer.

And the Oscar goes to…. 6A og Xtra Radiator Box. 2500 kroner lige ned i klassekassen. Foto: DragørNyheder.dk

Det var alt i alt en vellykket aften med mange spændende projekter, som alle sammen fremmer iværksætteri i Dragør, afslutter Dragør Erhverv deres pressemeddelelse.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?