Københavns Lufthavn inviterer til nabomøde og dialog

Københavns Lufthavn inviterer borgere til klima og ekspansionsdialog. Lanceringen af en ambitiøs klimastrategi og de kommende udvidelsesplaner giver naturligvis anledning til spørgsmål blandt naboerne til lufthavnen. Det er baggrunden for at Lufthavnen nu inviterer indenfor til en snak. 

Foto: DragørNyheder.dk

Københavns Lufthavn inviterer til nabomøde d. 2. maj i VL-terminalen, hvor klima- såvel som udvidelsesplaner præsenteres, og lufthavnens naboer får mulighed for at gå i dialog med lufthavnens eksperter på området.

Tidligere i år lancerede Københavns Lufthavn ambitiøs klimastrategi, der vil gøre Københavns Lufthavn til en global foregangslufthavn, når det gælder fremtidssikrede løsninger på luftfartsbranchens klimaudfordringer. Samtidig har CPH en ambitiøs udvidelsesplan, der skal sikre gode forhold for flyselskaber, medarbejdere og de godt 40 mio. passager, der i fremtiden vil passere gennem lufthavnen.

Læs også: Ny klimastrategi gør Københavns Lufthavn CO2-neutral i 2019

For at give interesserede naboer et bedre indblik i de nye tiltag, inviterer lufthavnen derfor til nabomøde, hvor der vil være mulighed for at blive klogere på fremtiden som nabo til lufthavnen.

Læs også: Ny milliard investering i Københavns Lufthavn

Det foregår d. 2. maj i Vilhelm Lauritzen Terminalen. Ved mødet stiller lufthavnen med eksperter inden for trafik, byggeri, miljø og planlægning, der vil kunne besvare spørgsmål og lytte til deltagernes betragtninger og bud på, hvordan lufthavnen kan blive en bedre nabo i fremtiden.

Foto: CPH

Ved mødet vil det også være muligt at tilmelde sig lufthavnens nye nabonetværk, som etableres for at skabe en tættere relation til lokalmiljøet og kunne indgå i en tæt dialog med naboerne.

Hvornår: Torsdag d. 2/5-2019 kl. 18:00-19:30

Hvor: Vilhelm Lauritzen Terminalen, Vilhelm Lauritzen Allé 1, 2770 Kastrup

Tilmelding: mail til nabo@cph.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?