Store Magleby Blomster

Store Magleby Blomster har nu eksisteret i 120 år. Blomsterne er stadig friske og firmaet ligger selvfølgelig i Gartnerstræde.

af Dines Bogø 

Gartnerstræde 8 i Store Magleby.

Handelsgartner Cornelius Møller etablerede gartneriet i Store Magleby i 1899. Senere overtog sønnen Peter Møller gartneriet.

Tredje generation var Aksel Møller efterfulgt af datteren Anni Møller Berger.

Store Magleby Blomster i Dragør. (Foto: Dines Bogø).

Sidste år overdrog Anni gartneriet til Bristol Blomstergaard v/Lisa Johansen, broderen Christian og Marcel de Wit. Tre med mange års erfaring med blomster.

Gartnerstræde

Efter hyggeligt besøg på museet i Hovedgaden faldt vores vej forbi Gartnerstræde.

Blomster er altid fint som fotomotiv. Foto: Dines Bogø.

Daglig leder Christina Raagaard, der også har været hos Anni Møller Berger i mange år, fortalte om ændringerne det sidste år, men at man også har beholdt de oprindelige bygninger.

Det er rigtigt. Samme hyggelige stemning og service, som tilbage i forrige årtusinde.

Christina fortalte også lidt om gartneriets historie, som hun kender godt fra de beretninger hun gennem årene har fået fra Anni. (Foto: Dines Bogø).

Man bruger medierne til at fortælle om nyheder og i forretninger har man lavet en ny stor brochure, der fortæller om de mange tilbud, der findes til forskellige begivenheder.

Slogan

Gartnerstræde ligger i udkanten af den gamle landsby og det har man benyttet i firmaets slogan: ”En omvej værd, en voksende glæde”.

Fra et af de store drivhuse. (Foto: Dines Bogø).
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?