Lækker salat med blåbær og cashewnødder

I denne uge får du inspiration til en SPRØD FARVERIG SALAT, som både er let og frisk.
Foråret og sommeren kalder på lidt mere lette retter, og den tunge simremad er gemt væk for en tid.

De lyse aftener giver os lyst til retter, der kan tilbederes hurtigt og mad tilberedt på grill. En lækker grøn salat med friske blåbær og salte cashewnødder kan blandes sammen på ganske kort tid og er perfekt tilbehør. Den er smuk og farverig og ligger ikke tungt i maven. Den passer til det meste – prøv f.eks. at servere salaten til stegt kylling, et lækkert stykke laks eller en grillet bøf.

Tryk på billedet for at få opskriften på lækker farverig salat med blåbær og cashewnødder.

Den sunde og velsmagende salat er simpel, og blåbær gør den lækker frisk og sommerlig. De salte cashewnødder tilfører sprødhed og fedme og pifter i den grad salaten op.

Salaten kan nydes som den er eller piftes op med et par dråber god olivenolie og balsamico. Du kan også opgradere den grønne salat med lidt fetaost, hvis du er til det.

Rester kan nemt udgøre frokosten dagen efter sammen med en rest kød eller fisk.

Læs også: Lækker rejesalat

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god påskemandag og en fantastisk uge med god mad. Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

Hvis du mangler inspiration til en masse lækre og nemme retter fra Mette Forman skal du besøge Mad & Drikke afsnittet her.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?