Anne Kirstine Ellegaard: ”Stafet for Livet har så uendelig meget symbolik og mening i sig”

Anne Kirstine Bruun Ellegaard er en aktiv ildsjæl i lokalsamfundet. Hun blev i april kåret til Dragørs bedste iværksætter for sin virksomhed Hepper Planet, og så var hun i sin tid med til at starte Stafet for Livet i Dragør, hvor hun hvert år siden har været holdkaptajn for Bondeholdet for at hylde sin far.    

Foto: DragørNyheder.dk

Af Camilla Lærke Lærkesen

Hvor er det nu, vi har set dig før?

Tilbage i 2014 lagde jeg ud med at teste mit udklædningstøj af ved det fine julemarked på Badstuevælen. Desuden har jeg været holdkaptajn for Bondeholdet ved Stafet for Livet gennem de sidste seks år – et hold, som jeg stiftede for min far, som jeg mistede til kræft i 2012. Derudover er jeg vinterbader, håndboldspiller og træner for de yngste rugbyspillere i Dragør Rugby Klub.

Hvad består din hverdag af?

Jeg har været fuld tid på min iværksætterdrøm frem til januar måned i år, hvor jeg er startet som HR-konsulent på deltid i et stort internationalt mediebureau i hjertet af København med en masse skønne kolleger. I tillæg hertil nyder jeg at lave sjove ting med min familie.

Hvad er den største nyhed i dit liv lige nu?

Det er så absolut, at jeg vandt Dragør Iværksætterpris 2019, hvilket jeg er meget glad og stolt over. Den anerkendelse, som ligger i den pris er helt uvurderlig og giver mig bare endnu mere drivkraft og gå-på-mod ifht. at få Hepper Planet ud over stepperne. Jeg tror SÅ meget på Hepper Planets berettigelse i vores samtid.

Anne Kirstine Ellegaard med IværksætterPrisen 2019. Foto: DragørNyheder.dk

Hvad er dit bedste Dragør-minde?

Mit bedste Dragør-minde er den nat, hvor Stafet for Livet for første gang blev afviklet, og jeg havde slidt og slæbt for at få realiseret min drøm om at hylde min far med Bondeholdet. Jeg gik alene med barnevognen med vores tre uger gamle Inge Marie i måneskin og mærkede kulminationen af det hårde arbejde, den smukke nat og de fredfyldte milde omgivelser.

Hvad er dit yndlingssted i Dragør?

Helt klart strandengene, hvor der er en helt særlig atmosfære. Når jeg får gæster fra udenbys ynder jeg også at tage dem med en tur på Strandstien og gå hele vejen ned til havnen. Jeg elsker, hvordan vores lille by er en tryg havn for vores børn, og skaber rammen for en masse gode og solide relationer.

Hvad er din yndlingsbegivenhed i Dragør?

Det er hele pulsen omkring Stafet for Livet, som har indlejret så uendelig meget symbolik og mening i sig.

Hvad er dit bedste Dragør-tip?

Café Hjerteblomst er noget helt særligt, og den varme og personlige betjening er uden sidestykke. Om sommeren er en tur på Fortet med picnic-kurv fra Café Havblik bestemt også et hit med smukke omgivelser og fremragende udsigt.

Navn: Anne Kirstine Bruun Ellegaard

Alder: 40 år

Beskæftigelse: Jeg er iværksætter med min virksomhed, Hepper Planet, www.hepperplanet.dk og deltids HR-konsulent

Ægtefælle/kæreste: Michael Bruun Ellegaard, som jeg har kendt siden 2002

Børn: Tre skønne af slagsen, Bertel Emil fra 2009, Mads Holger fra 2010 og Inge Marie fra 2013.

Hvad er din tilknytning til Dragør? Min mand er opvokset i Dragør, så valget om at flytte hertil faldt ret naturligt. Jeg er tosset med lokalmiljøet og foreningslivet, så jeg føler også, at jeg får en flig af min egen opvækst fra landet ved at bo her.

Hvor længe har du boet i Dragør? Siden 2011

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?