Salgsassistentelev til REMA 1000 på Præstefællevej

REMA 1000 på Præstefælledvej søger en salgsassistentelev. 

Kan du lide detailhandel? Vil du være en del af Danmarks hurtigst voksende dagligvarekoncept? Er du ambitiøs? Har du gå-på-mod og sans for at arbejde med mennesker?

Du kan starte som elev i REMA1000, når du har gennemført HG2 eller HHX, men der er også andre muligheder som f.eks. mesterlære. Læs mere om dine muligheder på vores hjemmeside, hvor du også kan se en film om vores elevuddannelse.

Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk på to spændende, men også hårde og sjove år?

Fokus på dig 
I REMA1000 synes vi, at det er vigtigt at give dig et godt introforløb. Derfor laver du og købmanden allerede fra starten en personlig uddannelsesplan. Din købmand er din daglige sparringspartner, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen, går som den skal.

I REMA1000 har vi lidt over 200 elever fordelt på over 300 butikker i hele Danmark. På vores skoleophold kommer du til at gå sammen med andre REMA1000 elever fra hele Danmark. Det er den samme klasse du kommer til at følge gennem hele forløbet.

Løn under uddannelse 
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med REMA1000.

Efter endt elevuddannelse har du mulighed for at søge ind på vores talentuddannelse. På talentforløbene uddanner vi de personer, som har en drøm om at få deres egen REMA1000 butik.

Under din elevuddannelse kommer du til at arbejde med alle aspekter inden for dagligvarehandel, det kunne f.eks. være:

 • Produktkendskab
  • Disponering
  • Teamudvikling
  • Drift
  • Service
  • Personligt salg
  • Discount med holdning
  • Store management
  • Markedsføring og meget mere.

Vi vurderer ansøgningerne løbende og jobannoncen kan derfor blive fjernet inden ansøgningsfristen, hvis vi vurderer, at vi har tilstrækkeligt med ansøgere til stillingen.
Lyder det som noget for dig? – så klik på linket.

Ansøgningsfrist: 26-05-2019
Tiltrædelse: 01-08-2019
Arbejdssted: Præstefælledvej, 2770 Kastrup
Hjemmeside: http://www.rema1000.dk

Søg online: Send ansøgning