Ungdomsredaktionen: Kender du en skrivelysten ung?

Dragørs unge skal have en stemme i mediebilledet, mener Dragør Ungdomsskole. Derfor har Ungdomsskolen i samarbejde med DragørNyheder oprettet et nyt hold for unge skribenter og debattører.

Dragør Ungdomsskole åbner ungdomsredaktion

Nu bliver det også muligt for Dragørs unge at få en stemme i det lokale mediebillede. I marts vil Ungdomsskolen uddanne unge skrivelystne i journalistik, skrivning og debat. De unge får mulighed for at udgive deres tekster på DragørNyheder i alt fra tekst- til video- og lydformat. Hvis interessen er der, fortsætter holdet til efteråret med ugentlige redaktionsmøder, skriveværksted og ekskursioner.

Her lærer de unge at finde den gode historie samt skrive og argumentere. De skal lære, hvordan en journalist kan få politisk indflydelse og være med til at sætte mediedagsordenen, men også at producere underholdende, fængende og kreativ tekst, billeder, video eller lyd.

Kalder samfundsengagerede og skriveglade unge

Holdet er både for de skriveglade, der drømmer om en skarpere pen, og de debatlystne, der vil have større politisk indflydelse. Forårets workshop bliver afholdt lørdag d. 11. maj kl. 11-16 på St. Magleby Skole i multisalen, og tilmelding går via Ungdomsskolen.

Du kan tilmelde dig direkte via dette link: Journalistik og Skrivning

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?