50 og lige dér, hvor jeg gerne vil være

At runde det skarpe hjørne er ingen sag, når man er vokset op med en saks i hånden. I hvert fald ikke for Birgitte Uggerhøj fra Salon Flash. Hun fylder 50 i dag og fejrer samtidig, at det i år er 30 år siden, hun blev udlært frisør.

Af Pia Melander Guilbert

50 er hverken de nye 30 eller de nye 40. 50 er 50! I hvert fald hvis man spørger Birgitte Uggerhøj fra Salon Flash.

– Jeg synes, det er et privilegium at blive ældre. Når jeg kigger på de unge, kan jeg godt mærke, at jeg er 50, selvom jeg er meget frisk og har masser af drive. Alderen følger med, der hvor du er, så man kan jo for eksempel bruge den til at sige ”Det der gider jeg ikke lige at gå ind i.”


Et godt mix

Samtidig sætter Birgitte stor pris på at være omgivet af unge mennesker.

– Erfaring og fornyelse er et godt mix. Derfor er jeg også begyndt at tage elever i salonen igen. Når vi er på messe i udlandet, går jeg altid de steder hen, hvor jeg plejer at komme, mens de prøver sig mere frem. Det er enormt inspirerende, og så er de jo meget bedre på sociale medier, end jeg nogensinde bliver.

Cava og fødselsdagstilbud

50 er også en anledning til at kigge tilbage på, hvad man har udrettet. Birgitte tænker, at hun er lige dér, hvor hun gerne vil være.

– Privat har jeg fundet en god mand. Sammen har vi fem dejlige børn og nu også vidunderlige børnebørn. Fagligt har jeg valgt det rette spor. Efter 30 år i frisørfaget, er det stadig en stor passion. Jeg har rejst meget med mit fag og også undervist. Ved igen at tage elever ind og lære dem op, føler jeg også, at jeg bidrager til lokalsamfundet. Om en måned bliver jeg færdig som psykoterapeut, og jeg kan ikke forestille mig andet, end at jeg bliver ved med at arbejde, til jeg er mindst 105.

Saksen holder Birgitte fri fra i dag, men hun kunne ikke forestille sig noget bedre end at fejre de 50 år ved at skåle med sine skønne kunder. Derfor er der cava og fødselsdagstilbud på lækre produkter i Salon Flash i dag, mandag d. 29. april mellem 15 og 17.

Seneste artikler

 

Fik du læst?