Grøn booster med spinat

LÆSKENDE, FRISK OG SUND ?? Grøntsager og frugt i flydende form kan indimellem være forfriskende og læskende. I denne uge opfordres du til at finde slowjuiceren/juiceren frem og gå igang med nye smagsvarianter indenfor friskpressede juicer.

Grøn booster med spinat er en antiinflammatorisk drik med masser af superfoods, der bl.a. kan hjælpe med at holde huden smuk og spændstig. Den velsmagende grøntsagsjuice kan også bruges til at dække en del af dagens væskeindtag. En GRØN BOOSTER giver velvære og ny energi.

Boosteren er sødet med ananas, og vælger du en sød og moden en af slagsen, så bliver smagen optimal, og du vil (næsten) ikke opdage, at du også drikker en masse sunde grøntsager.

Vigtige tips:
I opskriften (som du får ved at trykke på billedet) giver jeg et par fif til, hvordan du kan undgå blodsukkerstigning, som desværre sker, når vi drikker og spiser frugt. Du kan også læse om, hvordan du nemt kan passe på dine tænder og undgå syreskader, når du drikker frugt i flydende form.

Klik på billedet eller her for at få opskriften på en lækker grøn booster med spinat.

På min hjemmeside finder du også andre smagsvarianter af forfriskende og saftige juicer. Rigtig god fornøjelse i køkkenet. Jeg håber, du vil nyde at fylde dig med sunde og grønne sager.

Opskrift til: Grøn booster med spinat

Læs også: Lækker salat med blåbær og cashewnødder

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af grøn boost. Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

Hvis du mangler inspiration til en masse lækre og nemme retter fra Mette Forman skal du besøge Mad & Drikke afsnittet her.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?