Lars Løkke Rasmussen udskriver folketingsvalg

Danskerne ved nu hvornår de skal til stemmeurnerne og sammensætte det nye Folketing. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har netop meddelt fra Folketingets talerstol, at folketingsvalget afholdes 5. juni.

Foto: PR

Det betyder samtidig at Dragør ikke skal frygte et dobbeltvalg dvs. valget til Europa-parlamentet den 26. maj og Folketingsvalg på samme dato. Det ville have betydet at man i Dragør havde været nødsaget til at afholde valget på ét sted, nemlig i Hollænderhallen og det var der ikke den store folkelige opbakning bag.

Men med statsministerens udmelding om Folketingsvalg den 5. juni så slipper Dragør for dilemma-valg i Hollænderhallen.

  • Europa-Parlamentsvalg søndag 26. maj
  • Folketingsvalg onsdag 5. juni
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?