Sælsafari var bedre end Fortnite

Der var vind i håret og skum på vandet, da Dragør Ungdomsskole søndag inviterede familier ombord til sælsafari.

Søndag d. 12. maj stod i familiens tegn i Dragør Ungdomsskole. Ungdomsskolens nye familiehold har nemlig gjort det muligt for både forældre og søskende til de unge at komme med på udvalgte hold, og denne solbeskinnede maj-søndag stod den på sælsafari på Saltholm.

Foto: Dragør Ungdomsskole

Bedre end Fortnite

I løbet af søndagen var 29 familiemedlemmer på vandet i ungdomsskolens motorbåd “Den flyvende Hollænder” og Amager Søhjælperes båd, som måtte lånes for at få de mange tilmeldte med. Undervejs blev der både spottet grå sæler og spættede sæler, men også to havørne lige over bådene, svaner, edderfugle og mange flere. Havørnen er Nordeuropas største rovfugl med et vingefang op til 2,5 meter.

Foto: Dragør Ungdomsskole

Alle besætningsmedlemmerne skiftedes til at styre båden, og både sejlads og naturoplevelser var en stor succes. Gustav fra 2. klasse sagde, at det var bedre end Fortnite, og David på 13 år har allerede tilmeldt sig ungdomsskolens motorbådshold, hvor de unge skal lære at klargøre, vedligeholde og sejle motorbåd.

Foto: Dragør Ungdomsskole

Ungdomsskole for hele familien

Turen var en del af Dragør Ungdomsskoles nye familiehold, hvor de unge i Ungdomsskolen har mulighed for at tage både forældre og søskende med på udvalgte hold.

Foto: Dragør Ungdomsskole

Der bliver arrangeret sælsafari igen til efteråret, og i mellemtiden kan familierne tage med på kanotur på Mølleåen d. 1. juni og fisketur d. 4. juni.

Tilmelding kan ske via linket til Dragør Ungddomsskole her 

Seneste artikler

 

Fik du læst?