Dragør-workshop: Iværksætterens fokus og muligheder for hjælp til vækst

I samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden og Sparringspartnerne afholder Dragør Erhverv den 12. juni en ny workshop om sparring til vækst for virksomheder i lokalområdet.

Workshoppen bliver afholdt på Dragør Badehotel kl. 18. Her vil dagens ret blive serveret til alle tilmeldte, hvorefter det første foredrag starter kl. 19.

Foto: Dragør Erhverv

Sparringspartnernes formand, Niels Buchholst, holder oplæg om, hvilke opgaver iværksættere skal prioritere og hvilke, de med fordel kan outsource. Derudover vil vækstchef fra Erhvervshus Hovedstaden, Flemming Troelsen, fortælle, hvilke muligheder iværksættere i Dragør har for at få hjælp til at starte ny virksomhed, og hvordan etablerede virksomheder med potentiale til vækst kan få sparring til at sikre vækst og udvikling.

Workshoppen er for iværksættere og erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Medlemmer af Dragør Erhverv kan deltage gratis med to personer, mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Se det fulde program og tilmeld dig via Dragør Erhverv her

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?