Dragør-workshop: Iværksætterens fokus og muligheder for hjælp til vækst

I samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden og Sparringspartnerne afholder Dragør Erhverv den 12. juni en ny workshop om sparring til vækst for virksomheder i lokalområdet.

Workshoppen bliver afholdt på Dragør Badehotel kl. 18. Her vil dagens ret blive serveret til alle tilmeldte, hvorefter det første foredrag starter kl. 19.

Foto: Dragør Erhverv

Sparringspartnernes formand, Niels Buchholst, holder oplæg om, hvilke opgaver iværksættere skal prioritere og hvilke, de med fordel kan outsource. Derudover vil vækstchef fra Erhvervshus Hovedstaden, Flemming Troelsen, fortælle, hvilke muligheder iværksættere i Dragør har for at få hjælp til at starte ny virksomhed, og hvordan etablerede virksomheder med potentiale til vækst kan få sparring til at sikre vækst og udvikling.

Workshoppen er for iværksættere og erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Medlemmer af Dragør Erhverv kan deltage gratis med to personer, mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Se det fulde program og tilmeld dig via Dragør Erhverv her

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Kejserinde Dagmar i Sundby

På torsdag 14. oktober fra kl. 19 fortæller forfatteren Maria Helleberg om Kejserinde Dagmar af Rusland i Historieklubben i Kvarterhuset/Sundby Bibliotek i Jemtelandsgade 3. Der

Læs mere »