Hvad skal du læse i sommerferien?

Lørdag d. 1. juni kl. 11-13 står bibliotekarerne på Dragør Bibliotek klar til at anbefale gode sommerlæsningsbøger til hele familien. Og hvis det ikke er lokkemad nok i sig selv, serverer de også kage og konkurrencer.

Dragør Bibliotek vil inspirere og motivere både børn og voksne til at læse i sommerferien. Er du til iskolde krimier eller hede romancer under sydens sol? Ternet Ninja eller Game of Thrones? Det er ikke så nemt at vælge, når der er tusinder og atter tusinder forskellige titler at vælge imellem.

Bibliotekarerne står klar med inspiration til børn, tweens, teens og voksne.

Boglancering og konkurrencer

Du kan også dele din historie, sætte din bog på verdenskortet, deltage i konkurrencen om en fin bogpræmie eller tilmelde dig konkurrencen sammen med en “læsemakker” og vinde en is.

Den lokale børnebogsforfatter Malin Lindeblad Kadijevic lancerer sin fjerde bog om tvillingerne fra Dragør denne dag og byder i den anledning på donuts, amerikansk slik, kaffe og saftevand. Den nyeste bog i serien foregår nemlig i New York.

Seneste artikler

 

Fik du læst?