Amager som cykelø: se videoen med Ida Auken og Søren Houen Schmidt

Der var madmarked, sol og loppebod med cirkulær økonomi. Og midt i det hele dukkede Folketingsmedlem for Radikale Venstre Ida Auken op på havnen i Dragør. Ida Auken har gjort det til sin signatur at dele en lille pose blomsterfrø ud som et klimavenligt modsvar på brochurer og andet printmateriale i sin valgkamp.

På havnen mødte Ida Auken Dragørs egen “Cykelminister” Søren Houen Schmidt til en cykelsnak om grøn omstilling og udvikling.

Skal vi ikke gøre Amager til en cykelø?, spurgte Søren Houen Schmidt. I videoen kan du høre hvad Ida og Søren fik talt om på deres lille spadsertur på havnen i Dragør.

Cykelpilot Lise Hellborn var på lørdagstur med Beth og Betty som fik lejlighed til at møde en vaskeægte politiker på havnen i Dragør. Det blev til en livliv snak om Cykling uden alder og meget mere.

Beth og Betty fik en hyggelig snak med Ida Auken på dagens cykeltur. Foto: DragørNyheder.dk

Ida Auken fik også lejlighed til at hilse på sin kollega Uddannelses- og Forskningsminister Tommy Ahlers som ligeledes aflagde Dragør et besøg i forbindelse med valgkampen. En af Tommy Ahlers mærkesager er iværksætteri og han kalder også sig selv for politisk iværksætter.

Ida Auken og Tommy Ahlers stillede velvilligt op til fællesbillede på havnen i Dragør. Foto: DragørNyheder.dk

Fik du læst: Søren Houen Schmidt er ny repræsentant for Cyklistforbundet i Dragør   

Seneste artikler

 

Fik du læst?