Salat med rucola og feta

Er du til mad med knald på smagen, er den her salat måske noget for dig. Den lidt bitre rucolasalat smager markant og en smule af peber og spiller perfekt sammen med basilikumpesto, soltørrede tomater og fetaost. Alle fire elementer med hver sin karakteriska har til fælles, at der er god styrke på smagen. (opskriften får du længere nede)

Prøv den middelhavsinspirerede salat til pizza, ovnstegt kylling, grillet bøf eller ovnbagt laks.

Salaten kan mikses sammen på et øjeblik, og er derfor ideel i en travl hverdag, hvor maden gerne må være tilberedt på kort tid, smage godt og være sund.

Den ekslusive version
Du kan vælge den ekslusive version, hvor du selv laver din egen pesto og langtidsbager dine tomater. I sidste uge bød Ugens Madtip på en nem hjemmelavet basilikumpesto med solsikkekerner, og den er helt perfekt til salaten her.

Friske tomater eller langtidsbagte tomater
Semidried tomatoes (langtidsbagte tomater) har rigtig meget smag, men det har de små danske tomater også lige nu og resten af sommeren. De solmodne tomater er i sæson, og de er saftige og fulde af smag. Vælger du friske tomater frem for semidried tomatoes, er det bestemt ingen forringelse. Salaten kan serveres året rundt men vælg f.eks. de danske tomater om sommeren og de semidried resten af året.

Klik på billedet eller her for at få opskriften på salat med rucola og feta

Opskriften på Salat med rucola og feta får du her

Få også opskriften på Basilikumpesto med solsikkekerner her

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Du ønskes en rigtig god uge og god fornøjelse med ugens madtip.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

Seneste artikler

 

Fik du læst?