Ugens tip fra naturskolen: Book bålstedet på Kongelundsfortet til din næste fødselsdagsfest

Kongelundsfortet er åbent for alle, men ikke alle ved, at de kan booke bålstedet til private arrangementer.

Foto: Dragør Kommune

Kongelundsfortet er offentligt åbent hver dag året rundt, og der er både masser af parkeringspladser, offentlige toiletter og adgang til rent vand til turen.

Det gør fortet til et oplagt sted at starte en tur i Naturpark Amager eller et sjovt udflugtsmål i sig selv. Du kan kigge i kasematterne, klatre op i udsigtstårnet eller lave snobrød over bål. Fra toppen kan du se, når fyret på Stevns Klint blinker, lysene på Øresundsbroen og Drogdens Fyr, og du kan kigge ned på køerne fra TAMU-centret.

Book bålstedet til et privat arrangement

Hvad, du måske ikke ved, er, at alle Dragør-borgere har mulighed for at booke bålstedet til et privat arrangement. Hvis du vil holde sommerfest, fødselsdag eller familietræf på fortet og være sikker på tørvejr i den danske sommer, kan du booke bålstedet og sikre sig tag over hovedet. Her er både bænke og borde at sidde ved og et afgrænset bålsted at lave mad over. Du skal dog selv sørge for brænde.

Book bålstedet ved at skrive til: ungdomsskolen@dragoer.dk

Christoffer Søe, Ungdomsskoleleder i Dragør Ungdomsskole

Hver uge giver Dragør Ungdomsskole tips til natur- og friluftsliv, så alle kan drage nytte af vores lokale natur og faciliteter.

Med mange års erfaring og et indgående kendskab til lokalområdet vil de inspirere stueplanter og sofakartofler til at få vind i håret og fregner på næsen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?