Sommertoilet på havnen skal tage trykket

Trængende turister og besøgende i Dragør har fået ekstra kapacitet når der skal trædes af på naturens vegne. I lighed med sidste sommer har Dragør Kommune opstillet en midlertidig toiletvogn på havnen i Dragør.

Toiletvognen i Kapselstræde til sommerens trængende turister. Foto: DragørNyheder.dk

Det er ikke bare presset hos de besøgende men i særdeleshed også presset fra byens lokale forretninger som længe har ønsket sig en udvidelse af de lokale offentlige toiletter til den voksende skare af turister og besøgende i byen.

Læs også: Manglende parkerings- og toiletforhold i det ”centrale” Dragør

Efter godkendelse i By-, Erhvervs- og Planudvalget den 7. maj i år besluttede et enigt udvalg at den midlertidige toiletvogn opstilles med en placering på havnen i Dragør. Modsat sidste år hvor toiletvognen blev opstillet ved legepladsen tæt ved buslommen har man i år valgt en mere diskret placering i Kapselstræde bag Dragør Baadeværft hvor vognen vil være placeret i perioden frem til 15. august.

Foto: DragørNyheder.dk

Ifølge oplysninger fra administrationen i Dragør Kommune beløber opsætning af en midlertidig toiletvogn på Dragør Havn sig til 17.000 kr. Dertil kommer til- og frakobling af vandforsyning, afløb og strøm for anslået 10.000 kr. og rengøring af toiletvognen alle ugens dage i perioden beløber sig til 15.400 kr. Dertil skal lægges udgifter til vand- og elforbrug. En anslået samlet en udgift på ca. 43.000 kr. oplyses det fra administrationen.

Om turisterne og de besøgende formår at finde den midlertidige toiletvogn i Kapselstræde er vist en anden sag…

Seneste artikler

 

Fik du læst?