(Opdateret) Massiv politiaktion på Nordstrandskolen

(opdateret 25.06.19) Adskillige politibiler og flere hundepatruljer udførte fredag eftermiddag en massiv politiaktion på og omkring Nordstrandskolen på Hartkornsvej i Dragør. Hverken Politi eller skoleledelse har villet udtale sig om aktionen.

Godt nyt fra Skoleledelsen (opdateret):

fortsætter efter billedet… 

Foto: Dines Bogø

På skolens forældreintra meddeler Skoleledelsen således (opdateret);

Kære alle

Det har vist sig via undersøgelser og opklaringsarbejde af forskellig karakter henover weekenden, at den dramatiske sag i fredags på Nordstrandskolen heldigvis intet havde på sig, og sagen er hermed afsluttet. Ærgerligt med forbrug af tid, kræfter og uro, som det har medført, men utrolig dejligt at der altså ikke var nogen hændelse alligevel. Vi kan lære to ting af sådan en historie: Politiet gør det, de skal – og de gør det hurtigt og massivt. Og det gjorde personalet på Nordstrandskolen også. Det er faktisk betryggende. Vi andre kan således roligt have tillid til, at kompetente folk gør, hvad de skal. Forhåbentlig kan freden så igen sænke sig, så vi kan runde skoleåret af i denne uge og finde feriestemningen frem.

Med venlig hilsen
Ledelsen på Dragør Skole

Ved ca. 14 tiden fredag eftermiddag startede aktionen med adskillige politibiler og hundpatruljer i og omkring området ved Nordstrandskolen som har været afspærret i flere timer. Der er endnu kun gisninger om hvad aktionen går ud på, men i Facebookgruppen DragørNyheder er der ubekræftede forlydener om at Politiet leder efter en mand som har antastet et barn i området ved skolens p-plads.

Foto: Dines Bogø

DragørNyheders Dines Bogø har været i området men det har ikke været muligt at få oplysninger om aktionen. Skoleledelsen har imidlertid orienteret børn og forældre om aktionen via skoleintra.

Foto: Dines Bogø

Der har hele eftermiddagen været et massivt opbud af pressefolk i området og aktionen er allerede nået ud på landsdækkende medier, dog uden at nogen kan fortælle konkret hvad der er sket.

Vi opdaterer når der forligger yderligere oplysninger om dagens aktion. Du kan også følge med i DragørNyheders Facebookgruppe her.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?