Sankt Hans: Her tændes bålene i Dragør

På søndag er det Sankt Hans og der skal tændes bål, synges midsommervise, lyttes til båltaler – og måske et par skåltaler. Som noget helt særligt i år sender Danmarks Radio live TV fra Dragør med et stjernespækket program. Her får du et overblik over Dragørs sankthansarrangementer:

Dragør havn/Madsens Krog – bålet tændes kl. 22.00
Stjernespækket aften med live-tv i DR1 og DR2 fra havnen i Dragør. Temaet er fællesskaber og der bliver fællessang med Mathias Hammer fra den klassiske musikquiz, underholdning med Annisette Koppel og Camerata, båltale af Nationalmuseets direktør Rane Willerslev og måske vil midsommervisen gå i over i historien som den største midsommervise-fællessang i Dragør nogensinde med live dækning til hele Danmark. Se det fulde program her

fortsætter efter billedet…

Sankthansaften kan du opleve Annisette Koppel optræde på Dragør havn ved Madsens Krog. Foto: Fotograf Morten Larsen (Morten Larsen Photography)

Dragør Fort, Prins Knuds Dæmning 2 – bålet tændes kl. 21.57
Midsommerfest, sang og byens højeste bål.

Dragør Søbad/Gabriel Jensens feriehytte – bålet tændes kl. 20.25
Socialdemokratiet i Dragør afholder deres årlige midsommerfest. Båltale ved Peter Hummelgaard Thomsen.

Dragør Bådelaug, v/Lodsstationen, Færgevej – bålet tændes kl. 22.00
Fællessang og midsommerhygge på stranden.

  • Copenhagen Camping, Bachersmindevej – bålet tændes kl. 21.00
  • Søndergården, Bachersmindevej 5A – bålet tændes kl. 21.00
  • Søvang, bålpladsen på Poppelvej – bålet tændes kl. 20.45

Vil du springe køkkentjansen over og nyde den skønne midsommer med en formidabel udsigt i historiske rammer så tænder Dragør Badehotel op i grillen på terrassen hvor kokken tilbereder grillede pølser, kylling, oksefilet og fisk med tilhørende stor sommerbuffet med forskellige salater og tilbehør. Altsammen for kun 199 kroner pr. person. Børn 3-11 år kun 99 kroner. Kontakt Dragør Badehotel for reservation.

Og ellers byder Dragør Havn på endnu en weekend med Øresundmarkedet som er det nye navn for Dragør Madmarked. Her kommer der alverdens streetfood og musik henover weekenden. Dragør Strandhotel åbner officielt lørdag efter halvandet års renovering i forbindelse med en brand den 9. marts 2018.

Rigtig god sankthansweekend.

Seneste artikler

 

Fik du læst?