40.000 vilde hestekræfter besøger Dragør

Lørdag 6. juli afholdes Copenhagen Poker Run, der er en årlig tilbagevende begivenhed, hvor nogle af europas hurtigste powerboats og powerboat-interesserede fra hele Norden samles. Adskillige muskelbåde og 50 showbiler er noget af det de besøgende kan opleve på Dragør Fort lørdag.

Foto: PR

Copenhagen Poker Run er et oplevelsesløb på vandet, hvor deltagerne benytter deres racerbåde (såkaldte powerboats) til at indsamle spillekort på forskellige lokationer i Øresund. Den der trækker de bedste spillekort vinder!

Bådene sejler ud fra Islands Brygge om morgenen, og de kommer bl.a. forbi Malmø og Landskrona, inden de sejler til det store Copenhagen Car and Boat Show på Dragør Fort. Bådene følges hele dagen af en helikopter ligesom der vil være storskærme hvor publikummer kan følge med i løjerne.

Foto: PR

Copenhagen Car And Boat Show er et stort familievenligt arrangement, som afholdes på Dragør Fort ved Dragør Havn. Her kan publikum se nærmere på de mange racerbåde, se på udstillede Show biler samt komme helt tæt på helikoptere. Der vil ligeledes være en stor speed test i vandet ud for Dragør Fort hvor bådene er opdelt i forskellige klasser og dyster for fulde hestekræfter.

Foto: PR

Arrangementet er åbent for offentligheden fra lørdag kl. 12. Entre 20 kr. (under 13 år  gratis) Actionboats vil være tilstede med en af deres hurtige Rib Både hvor publikummer kan købe sig adgang til en tur. Under arrangementet på Fortet vil der være mulighed for at købe mad og drikkevarer.

Programmet for Copenhagen Poker Run:

  • 09:00 Copenhagen Poker Run starter på Islands Brygge
  • 10:00 Bådene forlader Islands Brygge
  • 11:00 Bådene ankommer til Malmø
  • 12:45 Bådene ankommer til Landskrona
  • 15:45 Bådene ankommer til Copenhagen Car And Boat Show på Dragør Fort – Hør den vilde lyd af 40.000 hestekræfter
  • 16:30 Speed test i fire forskellige bådklasser
  • 17:30 Bådene udstilles
  • 19.00 Dragør fort lukkes for publikum
  • 20.00 Stor Lukket Fest For Deltagerne

Der taget forbehold for ændringer i programmet hvis vejret driller. Spørgsmål vedr. Copenhagen Poker Run og Copenhagen Car And Boat Show kan rettes til: Frederik Gøtterup  tel. +45 50912103 eller e-mail: FGH@powerboats.dk

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?